ARCHITECTURE & DESIGN

Γάλα Μοο στα Φάρσαλα

BY GROUNDPLAN
Έτος
2016
Ομάδα
Θοδωρής Αρσενόπουλος
Τοποθεσία
Φάρσαλα
Η υψηλή αισθητική, η ξεκάθαρη προβολή των προιόντων και η λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν έναν ιδιαίτερο χώρο ο οποίος σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο GROUNDPLAN και τον αρχιτέκτονα Θεόδωρο Αρσενόπουλο.
Το κατάστημα συνολικού εμβαδού 126,60τ.μ. αποτελείται από δύο χώρους. Τον κυρίως χώρο εξυπηρέτησης του κοινού ο οποίος περιλαμβάνει τα ψυγεία, τους καταψύκτες καθώς και χώρους έκθεσης διάφορων προϊόντων και τον βοηθητικό χώρο στον οποίο βρίσκονται οι αποθήκες, το γραφείο της επιχείρησης και το εργαστήριο παραγωγής παγωτού.
Η υψηλή αισθητική, η ξεκάθαρη προβολή των προϊόντων και η λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν έναν ιδιαίτερο χώρο. Η επιλογή των χρωμάτων και των υλικό τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του καταστήματος έγινε με γνώμονα την συνύπαρξη του μοντέρνου με το παραδοσιακό.
Φωτογράφος
Γιαννης Αρσενόπουλος
Μετάβαση στο περιεχόμενο